کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

استارت آپ‌ها چشم انتظار حمایت‌ها

  • کد خبر: ۴۹۹۸۰
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
استارت آپ‌ها چشم انتظار حمایت‌ها
مصطفی مکارم - مدیر شتاب دهنده فردوسی
حدود ۱۰ ماه از شیوع کرونا در کشور گذشته است. خیلی از کسب وکار‌ها با مشکلات مختلفی روبه رو شده اند. در این بین، کسب و کار‌های نوپا و استارت آپی از این مشکلات آسیب‌های جدی تری دیده اند.
 
البته دولت و نهاد‌های مختلف حمایت‌هایی از این شرکت‌ها انجام داده اند، اما مشکلات آن قدر زیاد است که سطح کمک‌ها قابل قیاس با ضرر و چالش‌های مجموعه‌ها نیست.
 
برای نمونه، در سال گذشته صندوق نوآوری مشهد نزدیک به ۸ میلیارد تومان به شرکت‌های دانش بنیان مشهدی وام داده است، ولی این مبلغ در مقایسه با میزان نیازی که در استان وجود دارد، عدد کوچکی به شمار می‌آید. البته باید به این نکته توجه کرد که منابع کشور ما هم به دلیل تحریم‌ها محدود است.
 
در واقع، پارک‌های فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همه مجموعه‌های مشابه، همه تلاش خود را برای حمایت از اکوسیستم استارت آپی کشور در یک سال گذشته کرده اند. وام‌هایی با عنوان کروناپلاس به شرکت‌ها دادند که با وجود کم بودن مبلغ، باز هم برخی مشکلات مجموعه‌های نوآور را برطرف می‌کرد.
 
نکته کلیدی اینجاست که نگاه مسئولان به جنس حمایت‌ها باید تغییر کند و حمایت را تنها در وام دیدن نبینند. مهم‌ترین حمایتی که در خیلی از کشور‌های پیشرفته از کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان می‌شود، ایجاد بازار برای این مجموعه هاست.
 
در خیلی از کشور‌ها به جای دادن وام، تلاش می‌کنند با تأمین مواد اولیه یا تضمین بازار محصولات، به رشد آن‌ها کمک کنند. در مجموع، باید گفت در ماه‌های گذشته کار‌های مختلفی برای حمایت از استارت آپ‌ها انجام شده است، اما با وجود این، کسب و کار‌های نوپا در کشورمان هنوز با چالش‌های فراوانی روبه رو هستند و اگر قرار بر حمایت از آن هاست، باید اقدامات مؤثرتری انجام شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->